Saturday, September 29, 2007

Internet Banking..


huhu..sesaje je aku nak bukak topik nie...
sebenarnye mende nie da lame wujud..
huhu..tp aku baru semalam gune..(28/09/2007).
hahaha.jakun giler..padahal amik e-business..

sebenarnye byk benefit yg kite dapat dr Internet Banking..
senang kite nak check akaun ke..
nak transfer duit ke...
huhu...aku pakai pon de sebab..
aku bukan reti sgt mende2 camni dulu...bute it skit..huhu
aku gne pon sebab aku skang nie da dpt sponser lain utk study nie..huhu
bukan sugar mummy ek..hehe..kene pakai bank islam..
almaklum la..kat utm nie de bcb je..aku de akaun bcb..bakn islam jauh nu..
kat tampoi de..jb de...lenguh gak bontot aku naek moto airtu..huhu...
so aku pakai Internet Banking sbb aku senang nak transfer dari bakn islam ke bank bcb..huhu..sbb bank islam jauh ma...bkn tak suke bank tu.

time kasih pada ai sebab memperkenalkan servis ini kepada ku..
huhuhu...tak sangka gak aku nie buta it ek..huhuhu..

hahaha.moral of the story..
  1. mase class e-business..jgn tidoe..
  2. gunelah Internet Banking..kerana ia memudahkan hidup anda seperti hidup sy.....
sekian..terima kasih...





3 comments:

k3_1 said...

hohohoho....tenet banking nie baguih apa...aku topup kdg2 guna nie..dua tiga hari lepas bayar utang UTM guna tenet banking...tambah2 tenet ada kat bilik..huahuahua...

edu.izham said...

yelah. stuju. aku lom active lg e-bank maybank ngan bcb. ari tu da try wat, password lak lupa. kene block. terus x login sampai ari nih.. hehehe

phone banking pun aku rasa memudahkan gak ;) tak active lg akunye

tz said...

aku aktive yg maybank nye..senang nk bayar utang.. hohoohho.. esp nak topup la senang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...