Thursday, October 25, 2007

FeeL RejecTeD..


hehehe..
korang penah rase kene reject tak..??
pe perasaan korang bile korang kene reject..??
sure korang rase malu..rase hampeh kan..
tak kire la kene rejected ape pon..

hehe..kat sini aku nak share pe yg aku rese bile kene reject..
tp aku nie kene reject ngn seseorang la...
mmg malu gile aku mase tue..rase hampeh pon de gak...

aku igt lagi..waktu tu around kul 5 ptg...
date : 29/07/2007 (ahad)...
location : di rahsiakan...
waktu tu aku kuar ngn die..hehe..aku kuar ngn die sbb aku tgu jawapan.
26/09 aku de propose die utk jd teman istimewa aku..hohoho..
so ari tu aku nak tau la pe jawapan die..
duk dak jantung aku time tu.hehe..
khabar yang aku dpt mmg mendukacitakan aku..sedey aku..
die reject aku...mmg aku tatau nak ckp pe..
aku igt lagi ayat die..
"aye tak jatuh hati pon kat awk..."
mase tue aku mmg tatau nak ckp pe..
mmg terkedu aku.. just kuar "ow" je dr mulot aku..
malu gile time tu..rase diri nie hampeh pon de gak...

tp usaha aku tak stop kat situ je..aku still kwn ngn die..
sbb aku agak sure die nak tgk aku..aku bersungguh-sungguh tak nakkan die..
hehe..tak sangka usaha aku membuahkan hasil.. :) . thank God..
at last 28/09/2007 die terima aku...heheeh..sure die terharu tgk kesungguhan aku kot..
hehe..perasan lak..

urm tu la first time aku kene reject ngn seseorang..
mmg malu gile time tu.
tp kalo nakkan suatu mende tu,kene la work hard skit..baru la leh adpat..
kalo cube skali tak dapat..
don't give up..try again..again.and again..
insyaAllah...berjaya juge akhirnye.....Amin...



2 comments:

k3_1 said...

huhuhuhu....aku tumpang simpati ngan ko....btui gak apa ko ckp tu..kalu kte nak kte kena usaha,pasti dapat...oooo,yg aku jumpa td tu awek ko la erk???yg tu ke yg reject ko???hahahhaha....(27-10-2007)saja jer letak tarikh..hehehehe

arfian said...

hohoho.
yg tu la kot..rahsia wey..jgn bgtau kat org lain ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...